En Kuralları Of Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

 60dk ve 120dk üzere vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için vukuf alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Her devir degaje bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında rastgele bir kayıt, mobilya yahut farklı bir pürüz bulunmamalıdır. Hassaten Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve albeni şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Külüstür mimarilarda bina dünyalarına çelik yahut yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni gestaltlarda (ekol, aldatmaışdoneş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

 Yangın merdivenleri dâhilen yahut dışarıdan gestaltlabilmektedir. Dünyaardan meydana getirilen merdivenler elan azca maliyeti ve arazi kaybının elan azca olmasından dolayı elan çok tercih edilmektedir.

Binaların kuruluşsına reva kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı mimarisı ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yaygün tün eşitliğiını önler. Bu sayede maddi veya manevi zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını sağlamlar.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın otomatik kapanması ile bile devreye giren, ısı ve tütünın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı kesifı darya kapanmaktadır.

Bir binada ne tür yangın merdiveni kullanılacağını belirleme kılmak için uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak yahut bina denetiminden sorumlu özel kuruluşlardan görüş kaplamak, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari örgüsına yakışır yangın merdiveni seçilebilir, binanın yararlanma amacına yarar türler yeğleme edilebilir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli başlı bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe iye olması zımnında yangın anında insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu kapılar dışarıya doğru ve kolay açılabilen örgüya sahiptir.

Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlamlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya başlangıçine yardımcı olacaktır.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, acil çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin yürütmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları reva fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yarar olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa kapılarak kapı açma zamanını kısaltmak ve insanların palas boşaltma olmalarını sağlar.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, Yangın kapısı istanbul adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Alan şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir kuruluşsı vardır.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page